HAP WAT ALKMAAR

HAP WAT ALKMAAR Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 311 beoordelingen
4 dec 2021 om 9:38 Turkse pizza zonder knoflooksaus (wel veel vlees).. Kroket zonder mosterd..
2 dec 2021 om 13:09 Cheeseburger zonder kaas, slappe zachte kroket en patat. Sausbakjes die helemaal open geploft waren in het zakje. Erg jammer allemaal
26 nov 2021 om 20:33 Mijn hond vond de kroket niet lekker
10 nov 2021 om 20:18 per ongeluk verkeerde adres op gegeven. Toen ik met het schaamrood op mn wangen opbelde, werd ik erg onvriendelijke te woord gestaan! Zeer onprettige ervaring, die ik ook niet hoop nog een keer mee te maken...
4 nov 2021 om 20:46 De bezorging duurde van oorsprong lang, maar achteraf was ik er blij mee anders kon ik niks bij bestellen , Wel lekker gegeten!
3 nov 2021 om 1:51 Superchill, ff snacken na het werk. Smaakte goed, prima verpakt en een aardige bezorger!
24 okt 2021 om 22:05 Patat en salade was lekker maar, de kip was overduidelijk gewoon kip burgertjes van de AH verder op.. Zal niet weer een menu bestellen hier.
11 okt 2021 om 21:08 2 keer gebeld is een uur later
11 okt 2021 om 13:05 Halve bestelling ontvangen. Wat ik kreeg was wel goed en bezorger was vriendelijk maar helaas miste de helft.
10 okt 2021 om 1:30 Geen eens mijn bestelling ontvangen na 2 uur wachten.
3 okt 2021 om 11:56 Bezorger slecht. Eten patat was slap, en nog een paar artikelen waren niet aangekomen, slordig
2 okt 2021 om 1:47 2 uur gewacht voor niks ik zal hier nooit meer bestellen lijken meerdere mensen de pineut te zijn jammer van deze zaak